Open Dag

(mei 2018)

Wat houden de studies en de beroepen in? Kom ervaring opdoen bij de studies door presentaties van studenten bij te wonen. Je gaat aan de slag met docenten uit de beroepspraktijk. Laat je uitgebreid informeren. Kiezen is een actief proces, dus kom in beweging. Do what’s best for you!


Open DagenCommunicate Your Way

(mei 2018)

De studenten Bedrijfskunde en ICT jaar 2 hebben onderzoek gedaan naar social media kanalen die geschikt zijn voor het aanbieden van een product/dienst. Kom op dinsdag 22 mei 2018 ervaring opdoen bij de studies door de presentaties van studenten bij te wonen. De gastspreker is Anuskha Sonai. Ze zal haar ervaringen op het gebied van Social Media en de groei van haar organisatie Spang Makandra delen met jou. De gastspreker op donderdag 24 mei 2018 is Chef Jethro Wirht. Gelet op zijn loopbaan ontwikkeling als chef en de groei van zijn organisatie middels social media, zal hij jou motiverend en inspirerend toespreken.
Er is ook onderzoek gedaan naar de studiemotivatie bij middelbare examenstudenten om verder te studeren. Deze studiegroep wil de middelbare studenten motiveren en goede alternatieven verstrekken om verder te studeren. De motivational speaker is Gilton Amoskie en hij zal het hebben over zijn eigen carrière-pad.


bplan
bplan

bplan
bplan
Specialisatiemogelijkheid

(mei 2017)

Wilt u zich tijdens de bachelorstudie verdiepen? De geaccrediteerde bachelor HBO-opleidingen Bedrijfskunde en ICT hebben specialisatiemogelijkheden.


De geaccrediteerde bachelor HBO-opleiding Bedrijfskunde (BBA) heeft de volgende specialisaties:


De geaccrediteerde bachelor HBO-opleidingen ICT (BICT) heeft de volgende specialisaties:


Vind je een bacheloropleiding te lang? Er zijn diverse leergangen van ongeveer acht bij elkaar horende vakken uit de bacheloropleidingen. Met het afronden van een of meer leergangen kan je in aanmerking komen voor vrijstellingen, indien je later besluit alsnog de volledige bacheloropleiding te volgen.


Je kunt je ook inschrijven voor diverse vakken afzonderlijk, zoals voor het vak Communicatie, Cloud Computing, Projectuitvoering of Ondernemen. Zo kun je stapje voor stapje in jouw eigen tempo een groot deel van de volledige bachelorstudie realiseren.


Kom gauw langs voor een vrijblijvend informatiegesprek.